Un deputat din județul Hunedoara, / Calificat direct în finala concursului de umor...

Un deputat din județul Hunedoara, / Calificat direct în finala concursului de umor parlamentar

Timp de citire: un minut

Reprezentanții comunelor Orăștioara de Sus și Beriu l-au întrebat pe deputatul Viorel Sălan (PSD) ai cui sunt stâlpii de lemn de pe marginea DJ 705A, drum care le și străbate, căci s-au cam înclinat (stâlpii).

Cei doi, edilii, mai mult ca sigur că au vrut să-l ia la mișto pe deputat. Căci e la mintea cocoșului că oricine înfige ceva pe domeniul public e musai să aibă la purtător aprobări de la edili, chiar ăia doi.

Fiind foarte experimentat pe diverse domenii, deși nu s-a stabilit care ar fi acelea, deputatul Sălan (PSD) l-a întrebat în scris tocmai pe președintele ANCOM ai cui sunt stâlpii rablagiți din Orăștioara de Sus și Beriu.

Zgonea de la ANCOM a răspuns în scris, cu subiect și predicat, ai cui sunt stâlpii. Dar a precizat că, așa cum se vede chiar și pe Google Maps, stâlpii sunt etichetați. Fiecare în parte. Adică scrie pe fiecare stâlp în parte al cui este.

Ca să întrebe pe stradă ce zi e când e marți, îi asigurăm deputatului Sălan un venit lunar format din 5 cifre, birou parlamentar, mașină, dar îi plătim și cheltuielile în teritoriu.

Ăsta-i unul dintre oștenii cu care Laurențiu Nistor are grijă de soarta noastră, a hunedorenilor. Unul dintre oștenii ăia mai răsăriți. Căci de aia a și ajuns deputat, și n-a rămas pe vreo funcție în județ. Ca toți tractoriștii.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii