Un bărbat din Dorohoi, rătăcit la Schitul Pleșa

Un bărbat din Dorohoi, rătăcit la Schitul Pleșa

Timp de citire: un minut

Ieri, 15 decembrie, un bărbat din Dorohoi, turist în Masivul Retezat, a pierdut cărarea de munte pe care o alesese pentru drumeție și s-a rătăcit. Nu s-a pierdut cu firea. Omul era pregătit, avea un telefon la dumnealui și a apelat 112.

În jurul orei 15.30, jandarmeria montană a fost informată că bărbatul s-a rătăcit în zona Schitul Pleşa – Uricani din Masivul Retezat. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Straja şi salvamontiştii formaţiei Uricani din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara, au pornit în căutarea acestuia. În jurul orei 17.30 jandarmii hunedoreni şi salvamontiştii au găsit bărbatul, într-o poiană, la o distanţă de 3 km de schit. Bărbatul le-a povestit jandarmilor şi salvamontiştilor faptul că a venit la Schitul Pleşa, iar pe traseul de întoarcere s-a abătut de la drum şi s-a rătăcit.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Dorohoi, judeţul Botoşani a fost condus la staţia de plecare a microbuzelor din Uricani, acesta dorind să se întoarcă în localitatea de domiciliu şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii