Un altfel de maraton

Un altfel de maraton

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Având în vedere evoluția cazurilor de Coronavirus pe plan național, organizatorii maratonului Roșia Montana a anulat ediția din acest an. Sportivii din Vale și nu numai au fost informați despre acest lucru on-line. Aceștia au anunțat și metoda prin care cei care au plătit taxa de înscriere își pot recupera banii.

„În această perioadă este mai înțelept să ne protejăm integritatea fizică și să ne antrenăm răbdarea și celelalte virtuți uitate din cauza ritmului alert al vieții.

Pentru a păstra continuitatea întâlnirii cu voi, vă invităm să participați la un altfel de maraton, un Maraton Interior, care vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine, să vă atingeți adevărata libertate, să vă construiți o relație de calitate cu voi înșivă și cu cei din jur, în armonie cu un stil de viață sănătos, așa cum spune de altfel și sloganul Roșia Montană Maraton: Descoperă Traseul spre Inima ta!

Maratonul Interior va consta în întâlniri periodice virtuale cu:

– localnicii din Roșia Montană pentru cunoașterea culturii și a istoriei milenare a Roșiei, precum și a situației actuale;

– Claudia Cicîrlan, specialist în Cheile Genelor, în cadrul programului Aprinde lumina din adâncul tău; specialist în nutriție și exerciții fizice prin care să ne îmbunătățim sistemul imunitar și performanțele fizice în cadrul programului Minte sănătoasă în corp sănătos; colegii alergători prin care să ne bucurăm de puterea interconectivității într-o atmosferă deschisă, propice împărtășirii experiențele personale.

Sperăm să anunțăm cât de curând datele acestor întâlniri.

Dacă doriți să ajungeți anul acesta la Roșia Montană, ne puteți contacta (facebook/numărul de contact afișat pe site) pentru a vă pune în legătură cu un ghid local, precum și pentru a vă recomanda locuri de cazare și servire a mesei.

Cei dintre voi care au plătit taxa de participare, au la dispoziție două opțiuni:

– înscrierea cu aceasta la ediția de anul viitor; redirecționarea acesteia pentru cauza socială a maratonului – modernizarea școlii din Roșia Montană.

În perioada următoare vă vom contacta pe fiecare pentru a ne comunica opțiunea aleasă.

Împreună să fim schimbarea ce dorim să o vedem în lume”, a fost comunicatul din partea organizatorilor. Acest maraton a fost onorat an de an cu prezența sportivilor din Vale, clasați mereu pe primele locuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii