Ultimul concurs al anului / An bun pentru K1

Ultimul concurs al anului / An bun pentru K1

Timp de citire: un minut
Gala „Noaptea Gladiatorilor – Fight4Pride” a pus capăt unui an bun pentru acest sport care are mare priză printre iubitorii de K1 din judeţ.
„Sunt mulţumit de performanţele obţinute în acest an de sportivii de top ai clubului nostru, Alexandru Mezei, Claudiu Ciocănel şi Maria Nedelcu. The Butcher Alexandru Mezei a luptat cu rezultate remarcabile în gale profesioniste din Romania, Ucraina şi Anglia. Claudiu Ciocănel a avut zece dueluri, dintre care şase le-a câştigat prin k.o. şi, în plus, a triumfat în concursul piramidal de calificare pentru centura din luna ianuarie 2016. Şi Maria Niko Nedelcu a făcut anul acesta un pas important pentru vârsta ei, întrucât a avut deja două meciuri la profesionism”, a afirmat Claudiu Florescu, principalul organizator al galei.
„În pauza de iarnă, vom renova sala, pentru a oferi condiţii mai bune de pregătire. Vom amenaja un ring şi vom crea noi facilităţi la vestiare. Prin aceste investiţii sperăm că vom promova noi sportivi valoroşi. Echipa Gladiators Gym Deva le propune hunedorenilor o viaţă activă bazată pe mişcare şi pe un stil disciplinat în viaţa de zi cu zi”, a  mai afirmat Claudiu Florescu, preşedintele Gladiators Gym Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii