#TSD Restart

#TSD Restart

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

150 de tineri din judeţele Hunedoara, Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Caraş-Severin, Timiş, Sibiu, Cluj, Alba, Ialomiţa, Arad şi Brăila au luat parte la cea de-a treia întâlnire regională a organizaţiilor tineretului social-democrat, desfăşurată peste week-end, la Petroşani.
În cadrul acţiunii politice, Gabriel Petrea, preşedintele TSD, a subliniat faptul că la alegerile locale ce vor avea loc în vară PSD va avea cei mai mulţi candidaţi tineri de până acum. Iniţiativa face parte dintr-un program de întinerire şi profesionalizare a bazei de candidaţi a formaţiunii politice, ale cărui parametrii au fost schiţaţi de către Gabriel Petrea la Congresul în cadrul căruia a fost ales în fruntea tineretului social-democrat din România. De altfel, obiectivul acestuia este susţinut la scară largă, inclusiv de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vizând reconectarea candidaţilor partidului cu alegătorii tineri şi activi.
„Am spus la Congresul TSD că îmi doresc, ca preşedinte, să avem cel puţin un candidat tânăr pe fiecare listă de candidaţi. Domnul Dragnea, care a luat cuvântul după mine, nu doar că a fost de acord, dar a ridicat miza şi mai mult: de ce doar un singur candidat tânăr, şi nu mai mulţi? Aşa că astăzi, cu prilejul acestei întâlniri, şi după numeroase discuţii cu preşedintele Liviu Dragnea, pot să fac un anunţ important pentru organizaţia noastră: 2016 este anul în care PSD va avea cei mai mulţi candidaţi tineri la alegerile locale. Aceasta este şansa noastră să recuperăm generaţiile pierdute de tineri în relaţia cu partidele şi este şansa noastră să întinerim şi profesionalizăm partidul”, a precizat Gabriel Petrea, preşedintele TSD.
La rândul său, Radu Barb, secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara, le-a vorbit celor prezenţi despre importanţa tinerilor în politică, iar Dacian Ciodaru, preşedintele TSD Hunedoara şi totodată gazda întâlnirii, a apreciat că: „Ceea ce mă bucură este că ofensiva TSD pentru alegerile locale a plecat de aici, de la Hunedoara, şi consider că reprezintă o recunoaştere a eforturilor şi a muncii noastre de-a lungul timpului. Acest moment reprezintă adevăratul restart pentru TSD. Avem mult de muncă, dar ştiu că avem şi oamenii şi puterea să transformăm ideile în realitate”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii