Triatlon / Cursă infernală pentru petrileni

Triatlon / Cursă infernală pentru petrileni

Timp de citire: un minut
Pe o temperatură de 41 de grade Celsius sportivii de la „San Montan” Petrila au terminat cu brio cel mai greu concurs de triatlon, „Iron Man”.
birlea ioan
„San Montan” Petrila a avut doi reprezentanţi la cel mai puternic concurs de triatlon, „Iron Man”, care a avut loc la Oradea. Concursul are trei probe dificile (înot, bicicletă şi alergare) şi este unul care antrenează atât mintea, cât şi fizicul. Ion Bârnea a participat la toate cele trei probe de concurs, Full Iron Man, şi este pentru al treilea an consecutiv când reuşeşte să termine cursa şi să se claseze în primii 10, obţinând un onorant loc 7.
La proba de înot a obţinut un timp de o oră şi 39 de minute, la bicicletă – 7 ore şi 3 secunde, iar la alergare – 5 ore şi 4 secunde. În total, a obţinut un timp de 13 ore şi 42 de minute, pe o temperatură infernală de 41 grade, la categoria de vârstă de peste 40 de ani. Andrei Mititelu, 19 ani, a participat la jumătate din cursă, Half Iron Man, 1.900 metri înot, 90 de km bicicletă şi 21 de km de alergare cu un timp de 6 ore şi un minut, obţinând un loc 13 la categorie. Timpul lui pe probe a fost de 46 de minute la înot, 3 ore şi o secundă la bicicletă şi 2 ore şi 14 minute la alergare.
mititelu„La alergare până la ultimii 5 kilometri totul a fost bine, eram în timpul propus, dar temperatura ridicată şi-a pus amprenta cu nişte crampe aşa că am trecut la planul B, la un mers alert pentru a termina cursa”, a spus Mititelu. Au luat parte 300 de concurenţi, iar 25 la sută dintre ei au abandonat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii