Totul a fost o nouă minciună sfruntată marca PSD Hunedoara. Sunt disperați,...

Totul a fost o nouă minciună sfruntată marca PSD Hunedoara. Sunt disperați, vor pierde județul. Iată documentul!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Zile la rând, aparatul de campanie al PSD Hunedoara a intoxicat mediul online cu acuzații absolut incredibile la adresa lui Adrian Nicolae David, candidat al Alianței PNL-UDMR-PNȚCD, susținut de USR, Plus și FDGR, pentru conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Pentru că presa din județ n-a aplecat urechea la vrăjeala asta ieftină, cu excepția unui portal afiliat PSD Hunedoara, triștii ăia din jurul lui Nistor au apelat pentru multiplicarea acestei mârșave intoxicări de campanie la două site-uri naționale.

Pe scurt: văzând căderea accentuată a candidatului Nistor, dar și sondajele care arătau diferența colosală dintre candidatul Dreptei și cel al PSD, aparatul de campanie a găsit oportun să-l transforme din vorbe pe Adrian David în, mare atenție, interlop! Doar o simplă privire pe profilul lui David, un tânăr cu experiență administrativă și politică deja, intelectual, familist și om respectat în societate, te convinge că disperarea PSD pur și simplu nu mai are limite.

Pentru ca totul să fie însă pe deplin lămurit, punem astăzi la dispoziția dumneavoastră un document oficial: cazierul judiciar, alb ca lacrima, emis ieri de către IPJ Hunedoara pe numele lui Adrian Nicolae David!

Informațiile au fost confirmate și de către Traian Berbeceanu, o sursă cât se poate de autorizată, un om al cărui cuvânt chiar nu poate fi pus la îndoială. Să fie cât se poate de clar: Adrian Nicolae David nu are și nu a avut vreodată calitatea de suspect, învinuit ori inculpat în cauze instrumentate de organele în drept.

Pesediștii știu că această mârșavă dezinformare va fi sancționată pe măsură de justiție. Dar cel mai bine știu că, în numai câteva zile, epoca Nistor – cel care a ținut pe loc atâta vreme județul nostru, din pricina căruia am pierdut 4 ani de zile – va deveni o tristă amintire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii