Tony Sedecaru / „Steaua a fost pentru mine și înger și demon”

Tony Sedecaru / „Steaua a fost pentru mine și înger și demon”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Fostul mare jucător al Stelei și al Jiului, Tony Sedecaru își amintește cu plăcere despre perioada în care era pe teren. Fundașul a trăit amintiri de neuitat care sunt numai bune de povestit nepoților. Evident, perioada petrecută la Steaua a fost una care i-a marcat definitiv și irevocabil palmaresul.

 

„Am fost primul jucător care a fost transferat imediat după Revoluție, când am debutat la Steaua. Pentru mine Steaua a fost și înger și demon, acolo am petrecut cele mai frumoase amintiri, dar și cele mai neplăcute. Transferul meu la Steaua rămâne cea mai plăcută amintire, iar cea mai neplăcută este de atunci când am avut accident de mașină. Am debutat la Steaua, pe post de libero, într-un meci contra lui Dinamo, iar a doua zi trebuia să duc invitațiile pentru nuntă la Vatra Dornei. Din cauza vremii nefavorabile, am avut accident de mașină. Nu conduceam eu. Acel accident avea să mă marcheze. Am suferit și o intervenție chirurgicală pentru că m-am lovit la cap și nimic nu a mai fost ca înainte. Întotdeauna când loveam balonul cu capul amețeam. Viitorul meu la Steaua a fost influențat pentru că nu mai dădeam randamentul care trebuia. Steaua era o echipă la care se cerea performanță, iar dacă nu țineai pasul erai imediat înlocuit”, povestește Tony Sedecaru.

 

Păzitorul lui Valderrama

Născut la 28 noiembrie 1967 la Suceava, Tony a avut privilegiul de a îmbrăcat tricoul Stelei, în perioada 1990-1992, cu 28 de meciuri la gruparea militară, de atunci. Alături de Steaua, Toni a câștigat Cupa României și a jucat șapte meciuri în cupele europene. Când a împlinit vârsta de 53 de ani, Tony a fost asediat cu mesaje care mai de care mai emoționante.

„Vă cuprind într-o mare îmbrățișare pe toți! Vă doresc tot binele din lume! Vă mulțumesc că vă gândiți la mine! Îi mulțumesc și facebook-ului că va aduce aminte. Nu știu dacă voi reuși să apăs like pentru fiecare postare în parte pentru că, degeaba trece timpul, tehnologia este, a fost și va rămâne o străină pentru mine! Vă mulțumesc din suflet că existați”, le-a răspuns Sedecaru fanilor. Cel mai de temut adversar al său a fost, fără îndoială, columbianul Valderrama de la echipa franceză, Montpellier, pe care Tony l-a păzit cu sfințenie.

 

Împăcare

Despărțirea lui Tony de Jiul a fost una care a lăsat urme. Si ne referim, aici, la perioada de anul trecut când fostul fundaș a antrenat gruparea petroșeneană. Ruptura de Jiul a fost una bruscă și dureroasă, dar Tony spune că lucrurile s-au lămurit. „Am și uitat episodul. Suntem oameni și nu trebuie să ne uităm urât unii la alții. Acum sunt antrenor la Uricani și îi mulțumesc încă o dată lui Vasile Scurtu pentru încrederea acordată „, a spus tehnicianul.

 

20 de jucători

Minerul Uricani vă debuta la finele acestei săptămâni în Cupa României, faza județeană. Trupa lui Sedecaru va da piept cu echipa din liga a cincea, Măgura Pui.

„Am la dispoziție un lot de 20 de jucători cu juniori cu tot. Din păcate nu am putut juca niciun amical din cauza terenurilor moi. Sper într-un debut favorabil. Dacă ne vom califica mai departe vom juca în faza următoare cu CSM Vulcan”, a concluzionat Sedecaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii