Toni Sedecaru: “Se vede și la noi lipsa de experienţă”

Toni Sedecaru: “Se vede și la noi lipsa de experienţă”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Sunt mulţumit în general de evoluţia băieţilor, deşi se putea mai mult în acest joc”, a declarat antrenorul Toni Sedecaru după me¬ciul disputat sâmbăta trecută de CSM Jiul Pe¬tro¬şani la Minerul Costeşti. De  acolo jucătorii din Valea Jiului (locul 6, cu 5 puncte după cinci etape) au revenit acasă cu un egal, 2-2 şi cu un prim punct adus din deplasare  în acest campionat.
Pentru echipa din Valea Jiului urmează în etapa viitoare, sâmbătă, 17 octombrie, acasă pe Stadionul „Petre Libardi” un joc aşteptat cu interes. Jiul va întâlni formaţia Viitorul Dăeşti, vecina de clasament (locul 5, cu 6 puncte).
„Dăeştiul este o echipă bună, am stat de vorba cu fostul lor antrenor, Mangalagiu. Îl au pe Costea şi alţi câţiva jucători foşti la Şirineasa, va fi greu, dar pentru noi orice meci este greu. Am luat un start destul de bun în campionat la revenirea după şapte ani în liga a III-a, care nu mai e totuşi liga pe care o ştiam. Este şi pentru noi, antrenorii, o noutate, nu doar pentru jucători. Poate că se vede şi la noi lipsa de experienţă. Ne pro¬punem să terminăm campionatul la mijlocul clasamentului, obiectiv pe care îl consider realizabil”, a opinat Sedecaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii