Ţintele lui David

Ţintele lui David

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

De la Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, am aflat care sunt primele 3 obiective pe care le va ataca în acest an şi cum se vor redistribui fondurile la primăriile din judeţ. 
Obiective atacate
„Primul atac este Parângul. Acest drum va aduce multe lucruri bune turismului şi investitorilor din masiv. Al doilea atac, ca să zic tot aşa ca dumneavoastră, este greu de zis acum, dar cred că ar trebui să fie acela de depunere a tuturor proiectele pentru drumurile judeţene pe care dorim să le modernizăm din fonduri europene. La acest capitol mai avem puţin de lucru la pregătirea documentelor. Planul 3 de atac ar fi să gândim un plan obiectiv de întreţinere a drumurilor judeţene, din exterior spre interior, adică să începem cu semnele de circulaţie, bornele kilometrice, marcajele şi apoi să ne gândim la plombe şi covoare asfaltice”, ne-a mărturist Adrian David.
Redistribuirea fondurilor
Legat de politica de redistribuire a banilor spre primării, David ne-a declarat că situaţia se va echilibra şi, exact ca în 2015, criteriul politic nu va mai fi un argument de distribuire a fondurilor judeţene: „O să vedeţi vineri, 8 ianuarie, când pregătim o şedinţă de consiliu judeţean în care vom avea alocări de fonduri din cote defalcate. O să constataţi singuri că vom avea o repartiţie obiectivă a fondurilor, pe criterii clare, fără priorităţi politice, ci doar priorităţi administrative”.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii