Tichetele de călătorie gratuite se vor elibera săptămâna viitoare, la Deva

Tichetele de călătorie gratuite se vor elibera săptămâna viitoare, la Deva

Datorita grevei declansate de angajatii regiei Metrorex - care are loc, miercuri, intre orele 4 si 16 - in Capitala s-au format blocaje in trafic iar mijloacele de transport in comun nu au facut fata.

Timp de citire: un minut

În perioada 20 martie – 7 aprilie 2017, Primăria Deva va elibera tichetele de călătorie gratuite pentru transportul în comun pentru pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei/lună şi pentru beneficiarii legilor speciale (veterani de război, foşti deţinuţi politici, deportaţi sau refugiaţi, revoluţionari, donatori de sânge şi Cetăţeni de Onoare).

Pensionarii îşi vor putea ridica tichetele de călătorie de la sediul primăriei din Piaţa Unirii, nr. 4, iar beneficiarii legilor speciale, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”. Pentru ridicarea tichetelor de călătorie este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (în copie).

Toate informaţiile privind eliberarea tichetelor de călătorie gratuite vor fi disponibile în cursul săptămânii 13-19 martie 2017, atât pe site-ul primăriei şi pe pagina de Facebook a instituţiei, cât şi în presa locală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii