Tiberiu Iacob-Ridzi și consilierii locali au jurat pentru Petroșani

Tiberiu Iacob-Ridzi și consilierii locali au jurat pentru Petroșani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Vineri, 23 octombrie, Sala de Marmură din cadrul Primăriei municipiului Petroșani a fost gazda constituirii noului consiliu local nou ales și a depunerii jurământului de credință a primarului reales al Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi și a consilierilor locali.

 

Mulțumirile primarul Iacob-Ridzi

Alături de primarul liberal și de consilierii locali votați de petroșeneni la scrutinul de luna trecută, în cadru festiv restrâns în sala de festivități a primăriei au fost prezenți prefectul de Hunedoara, Călin-Petru Marian și secretarul de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Vetuța Stănescu, totodată și președintele interimar al PNL Hunedoara.

După depunerea jurământului de credință, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a declarat:

„Pentru mine este o mare onoare să fiu primarul municipiului Petroșani. De aceea vreau, în primul rând, să mulțumesc cetățenilor localității noastre, pentru că la alegerile din 27 septembrie m-au creditat din nou cu încredere pentru a ocupa această funcție, care mă obligă și mă responsabilizează deopotrivă. Vă asigur și pe această cale, stimați petroșeneni, că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru binele dumneavoastră și pentru dezvoltarea municipiului Petroșani.

Sper că vom avea o bună conlucrare în Consiliul Local Petroșani, indiferent de partidul din care facem parte, să putem fi astfel vocea cetățenilor, pe care trebuie să-i reprezentăm cu onoare și demnitate în legislativul local. Niciodată nu am fost adeptul conceptului de existență în interiorul consiliului local a unei majorități și a unei opoziții. Am fost, în schimb, adeptul conceptului majorității și minorității care nu trebuie să fie neapărat în opoziție, când vorbim de binele orașului și cetățenilor, de proiecte care vizează dezvoltarea și modernizarea localității și creșterea confortului cetățenilor noștri.

Așa cum deja cetățenii știu, am fost propus să candidez pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar am refuzat pentru că nu voi trăda niciodată încrederea celor care m-au votat, a celor care m-au ales să conduc Petroșaniul în următorii patru ani!

Vă mulțumesc pentru încredere!”.

 

Funcția de viceprimar rămâne în discuție

Reamintim faptul că actualul consiliu local reunește 9 consilieri din partea PNL, 7 PSD, 2 consilieri Pro România și o consilieră independentă. Asta va face interesantă propunerea de viceprimar, deocamdată existând tot felul de nume vehiculate prin târg, dar niciunul confirmat de primarul Petroșaniului.

„Unii dau ca sigur tot felul de nume, alții chiar spun că au deja un viceprimar al lor… Dar eu vă spun că nimic nu e sigur și că nici un partid nu poate spune că are viceprimarul deja ca și știut. Rămâne de văzut. Eu deocamdată nu spun nimic. Voi spune atunci când va veni timpul”, ne spunea acum o săptămână Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii