Testat. La patinoar / Cea mai mare distracţie în aer liber o...

Testat. La patinoar / Cea mai mare distracţie în aer liber o punctează „Keopsul”

Timp de citire: un minut
Patinoarul de la „Keops” adună zilnic mai mulţi clienţi decât Târgul de Crăciun pe săptămână. Vorbim cinstit, nu batem toba aiurea.
Patinoarul de pe lacul artificial de la complexul de agrement are succes pentru că este realizat cum trebuie. Până acum doi ani, Primăria Petroşani găzduia un patinoar ambulant în parcul de la Piaţa Agroalimentară. Intenţia a fost bună, dar rezultatul nu. Patinoarul era mic, destul de scump, prost amenajat. Să nu mai spunem că deranjul în parc era fantastic.
La „Keops” lumea are spaţiu de echipare mare, suprafaţă de patinaj suficientă. Ai unde să bei un ceai fierbinte, un vin fiert, să mănânci un ciolan cu fasole. Am verificat, în fiecare seară gheaţa este plină.
Acum, în vacanţa de iarnă, elevi, studenţi, părinţi nu rataţi orice şansă de a patina. În timpul săptămânii se taxează doar 6 lei intrarea, sâmbăta şi duminica, se scot în plus câte 4 lei. Şi închirierea patinelor este la fel de convenabilă, asta dacă Moş Crăciun nu a lăsat sub pom o pereche. Patinoarul funcţionează şi în zilele de sărbătoare. Deci, săriţi în patine, ca să se mai topească şi caloriile cu poleială de şorici, şi cele îmbrăcate în zahăr.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii