Telefonul fără fir….

Telefonul fără fir….

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Multe transformări a suferit fotbalul de la noi. Majoritatea în rău. Echipe mutate de colo-colo, nume croite peste noapte. Nimic nu mai e la locul lui. Doar telefonul fără fir.

Alo, domn’ primar, pe cine bag mâine īn atac?!, Aloo, șefu, luni îl schimbăm pe ăla, online, dar cine îl anunță?? că papagalii nu vorbesc neīntrebați!. Aloo, domn’ antrenor vezi că mâine vreau să joace finu’ și cu nașu că le cântă ceterașul după. Și uite așa fotbalul a ajuns un fel de bambilici. Un fotbal jucat pe la birouri, la telefon, virtual, oriunde mai puțin unde e casa lui.

Știi, virusul ăsta care ne dă o palmă tuturor a pus la colț si fotbalul. Un fotbal cu care nici copiii nu īi mai poti păcăli că te bat la cur’gol pe Play Station, un fotbal cu porțile închise pentru că oricum se făcea de râs în fața suporterilor. Am renunțat la toate simpatiile, am tras oblonul peste toate echipele mele favorite. Prefer clătitele cu aromă de dulceață decât fotbalul cu miros de putrefacție. Aloo, aduceți- ne fotbalul acasă! La casa lui, la masa lui, cu familia lui.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii