Taekwon-do / Vizită de cinci stele printre pantere

Taekwon-do / Vizită de cinci stele printre pantere

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În perioada 11-13 iunie, Clubul de taekwon-do „Pantera Neagră” Petroșani a primit vizita directorului tehnic al Federației Române de Taekwon-do itf, Alexandru Mureșan, deținător al gradului de centură neagră cu 7 Dani.

 

Scopul

acestei vizite a fost de a susține un seminar de luptă pentru sportivii de performanță și înaltă performanță din cadrul clubului coordonat de Ionuț Lascău. Ținând cont că acest club are mai mulți sportivi în evidențele antrenorilor de lot național vizita oficialului a fost una de bun augur.

 

Dezamăgirea lui Ionuț

Antrenorul panterelor a fost bucuros de vizita de la Federație, dar pe de altă parte a vorbit despre dezamăgiri întemeiate.

“Evenimentul a fost un real succes, sportivii clubului nostru fiind foarte încântați de modul în care s-au desfășurat antrenamentele și de informațiile primite pe tot parcursul Seminarului.

Aș fi dorit să organizăm mai multe evenimente in următoarea perioadă cum ar fi Campionatul Județean de taekwon-do itf, stagiu Național și o gală pentru luptătorii de Taekwon-do itf care sunt în Lotul Național dar și câțiva campioni mondiali din afara țării. Din păcate situația în care suntem în această perioadă din cauza virusului și din lipsa accesului în săliile de sport suntem nevoiți să renunțăm la aceste activități momentan”, a spus dezamăgit de situație antrenorul Ionuț Lascău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii