Taekwon-do ITF / „Panterele” – sub tricolorul lărgit

Taekwon-do ITF / „Panterele” – sub tricolorul lărgit

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În urma evoluției bune la Campionatul Național de Juniori și Seniori, trei sportivi ai Clubului „Pantera Neagră” Petroșani au fost selectați în Lotul Național al României.

 

Este vorba despre Alexandru Molnar, Elena Șamotă și Nagy Anemona. Este un lot lărgit al Naționalei noastre, 71 de sportivi au fost selectați. În urma rezultatelor de la Cupa României ce se va disputa în toamna acestui an mai rămân maxim 40 de sportivi, care vor pleca la Campionatul European ce se va disputa în Spania. Din acești 40 de sportivi doar 25 vor fi finanțați de către Federație, ei fiind selectați funcție de complexitatea probelor la care concurează și valoarea lor de la fiecare probă în parte.

„În atenția antrenorilor de lot mai avem două sportive, și anume pe Tălpălaru Andrea și Buburuz Crina, care au avut rezultate bune la acest campionat și se așteaptă evoluția lor de la Cupa României. Ele sunt așteptate la pregătire cu Lotul Național din toamnă, pentru a se lucra cu ele pe fiecare probă în parte și în funcție de evoluțiile pe care le vor avea vor putea fi selectate in Lotul Național al României pentru Campionatul Mondial de anul viitor. În concluzie, în această vară avem mult de muncă, mai ales că este necesar ca aceia care doresc să fie convocați să dețină centura neagră cu un dan„, ne-a informat antrenorul Ionuț Lascău.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii