Taekwon-do ITF/ Panterele au strălucit în Banat

Taekwon-do ITF/ Panterele au strălucit în Banat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Week-end-ul trecut, clubul „Pantera Neagră” Petroșani a participat la Campionatul National de Taekwon-do itf, juniori și seniori ce s-a desfășurat în Timișoara.

 

8 medalii

Clubul din Petroşani s-a deplasat cu zece sportivi și doi antrenori. La acest campionat echipa din Vale a obținut 8 medalii. Dintre care amintim: un loc I la spargeri forță prin Anemona Nagy; un loc II la luptă prin Crina Buburuz; șase locuri III, prin Alexandru Molnar la spargeri forță și tehnici speciale, Andreea Tălpălaru luptă și tull, Elena Șamota tull și Biro Eszter luptă.

 

Antrenor mulțumit

Ionuț Lascău s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, care au intrat și în vizorul lotului național.

„Sunt mulțumit de rezultatele obținute de către echipa mea, ținând cont că această echipă a participat pentru prima dată la juniori, iar o parte dintre ei chiar au fost la primele lor meciuri din carieră. Sportivii noștri care au trecut în acest an de la copii la juniori au reușit să urce pe podium datorită experienței acumulate în ani de concursuri la competițiile de copii.

În urma rezultatelor și prestației foarte bune cinci dintre sportivii noștri sunt în vizorul antrenorilor de lot și este posibil să fie convocați pentru a reprezenta România la Campionatul European din toamna acestui an ce se va desfășura în Polonia”, a declarat pentru zvj.ro, antrenorul Ionuț Lascău.

La acest campionat au participat 150 de sportivi de la 21 de cluburi din țară. Pentru sportivii clubului din Petroșani urmează la sfârșitul acestei luni examenul de promovare în grad apoi intrăm în pregătire cu echipa de copii pentru Campionatul National ce se va desfășura la Târgu Mureș în luna iulie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii