Taekwod-do / Prima competiţie – primele locuri I

Taekwod-do / Prima competiţie – primele locuri I

Timp de citire: un minut

Clubul Sportiv Știința din Petroșani a participat la Bistrița, în perioada 16-18 martie, la Ilyo Open Cup, ediția a VII-a.

La start s-au aliniat o bună parte din cluburile afiliate Federației Române de Taekwondo WT. Această competiție s-a vrut a fi și o verificare înainte de Campionatele Naționale din luna aprilie. Antrenamentele, sacrificiile, efortul considerabil depus în această perioadă de sportivii pregătiți de la Claudiu Moldovan, la secția de taekwon-do, au dus la victorie.
Astfel, sportivii Văii au obținut 5 locuri I, din lotul de 6 sportivi care a făcut deplasarea. „Ne bucurăm că sportivii noștri nu au suferit accidentări grave. Ne-am testat nivelul de pregătire, am văzut punctele slabe și sperăm ca pe viitor să fim mai buni. Mulțumim părinților și colaboratorilor noștri, Dacrys Sport, sala de fitness. De asemenea, toți cei care doresc să promoveze valorile orașului nostru atât în țară, cât și peste hotare o pot face. Pot investi în noi. Și tu poți fi partenerul nostru”, a declarat Claudiu Moldovan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii