Surse. PSD Hunedoara pregăteşte un înlocuitor pentru Jujan

Surse. PSD Hunedoara pregăteşte un înlocuitor pentru Jujan

Timp de citire: 2 minute

Pe grupuri, iar mai apoi deschis, social democraţii din judeţ au discutat în şedinţa Biroului Executiv de joi seara, pe lângă jumătatea de oră alocată disperării generale, generată de dezvăluirile hunedoaraplus.ro, ce variante au pentru a impune (a se citi “sacrifica”) un nou director general la Complexul Energetic Hunedoara SA. Conştienţi că nominalizarea unui nou director general le va aduce noi deservicii electorale, pesediştii au marşat totuşi pe ideea că un director controlat de PSD ar putea gestiona eventualele scurgeri de informaţii din interior. Nu s-au spus prea multe, dar chestiunea a fost evidentă pentru toţi cei prezenţi. Printre variantele puse în discuţie s-au numărat Dacian Zamfir (fost pedelist, actualmente membru PSD, susţinut de Bobar), Cristian Nicolescu (apropiat al fostei puteri portocalii, susţinut de Ile), Sorin Rosmenteniuc (fost liberal, actualmente membru PSD) şi Gheorghe Emil (fost membru PDL, actualmente PSD, susţinut de clanul Resmeriţă).

Dincolo de deserviciile de ordin electoral despre care vorbeam, trebuie spus că un grup restrâns de pesedişti de la vârful organizaţiei locale tremură efectiv la gândul că, ajunsă pe mâini străine, arhiva CEH SA ar putea da şi mai multă marfă pentru procurorii anticorupţie. Din 2012 încoace, se ştie, CEH SA a fost, direct ori prin interpuşi, vaca de muls a mai multor social-democraţi hunedoreni. Aşadar, şi dacă ar fi să se sacrifice electoral, social democraţii de la vârful organizaţiei locale ar face orice numai să nu afle cine nu trebuie spre ce persoane juridice, iar ulterior fizice, au mers banii din casieria CEH SA.

Gheorghe Bobar a ţinut morţiş să îşi convingă colegii că salariile directorilor din minerit nu pot fi reduse. Ca preşedinte CA la SNÎMVJ SA, i-ar conveni oare să câştige de 5 ori mai puţin. Evident că nu.

În alta ordine de idei, cea mai simpatică a fost Natalia Intotero. Care era gata-gata să se jure în plină şedinţă că nici nu-l cunoaşte pe noul subprefect, Kiszely, deşi-s amândoi brădeni şi au fost chiar şi colegi de partid. În faţa colegilor săi, care cu greu se abţineau să nu râdă, Intotero se justifica astfel că, de fapt, nici ea, nici preşedintele Nistor, n-au nicio legătură cu nominalizarea noului subprefect. Credeaţi cumva că, în plină guvernare PSD, subprefectul este o propunere PSD? Vi s-a părut…

În biserica din Bejan, icoana cu Nistor a lăcrimat puţin. Vin vremuri grele, mulţi pesedişti care au încasat la greu neavând un somn prea uşor. Vom reveni.
Cătălin DOCEA

P.S.: Avem înregistrarea audio.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii