Surse. Preşedintele condamnat penal al PSD l-ar putea anunţa astăzi pe prefectul...

Surse. Preşedintele condamnat penal al PSD l-ar putea anunţa astăzi pe prefectul de tristă amintire Vasilescu drept opţiunea social-democraţilor pentru conducerea CJ Hunedoara

Timp de citire: 2 minute

Strategii PSD s-au încurcat în calcule, deşi acestea n-au fost făcute nici de viceprimarul Vasilică, marioneta lui Bobar, nici de Bobar însuşi, drojdierul-preşedinte al social-democraţiei regionale de Est. Surse politice afirmă că, în laboratoarele PSD, lipsa nominalizării unui potenţial ocupant al fotoliului de preşedinte al CJ Hunedoara, în varianta puţin probabilă a câştigării alegerilor de către social-democraţi, a fost catalogată drept un deficit electoral.

Cei avizaţi ştiu că, după ce a muls CEH din răsputeri, ba chiar şi-a instalat şi un om, pe Bobar, să încaseze sute şi sute de milioane din închiderea minelor, Nistor Laurenţiu (alias “Nistorescu Lucan” în scriptele fostei Securităţi comuniste) visează să preia frâiele Consiliului Judeţean Hunedoara. Fiind însă compromis din punct de vedere electoral, Nistor – cel pe mâna căruia mineritul şi energia au ajuns la faliment – nu putea ieşi în faţă. Drept urmare, spun surse politice, iepure alergător în gol în actuala campanie electorală ar putea fi anunţat, de către Dragnea însuşi, Sorin Vasilescu – inodorul ex-prefect de Hunedoara.

Cum lucrurile stau cam pe muchie de cuţit în restul judeţului, unde PNL şi PSD se află într-o relativă balanţă electorală, e clar că Valea Jiului va decide soarta judeţului. Om al locului, Adrian David, propunerea PNL, se bucură de o largă susţinere chiar şi în rândul social-democraţilor.

Who the f*uck is Sorin Vasilescu? Ei bine, cititorii fideli ai ZVJ ştiu, Vasilescu este cel care, în calitate de prefect, a semnat cu voioşie protocolul de închidere a minelor. Pentru că nu a dovedit în fruntea Instituţiei Prefectului, acelaşi Vasilescu a şi fost ejectat din rândurile PSD Lupeni, sperând a se lipi din nou la ciolan via PSD Petroşani. Ce a făcut Vasilescu la judeţ? A făcut pe dracu’! Singura lui grija a fost să pună piedici performantei administraţii a municipiului Hunedoara, cea care a pus Castelul Corvinilor pe harta turistică a lumii, dar a făcut pe leguma în cazul deşeurilor cu plumb care au inundat judeţul.

Din fericire pentru acest judeţ, Vasilescu este doar un iepure, adevăratul profitor fiind Nistor Laurenţiu. Tot din fericire, nici Nistor – a cărui gaşcă personală de incompetenţi a falimentat mineritul – nu are vreo şansă. Să nu ziceţi că nu v-am spus…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii