Surprize, surprize! / Minerul Uricani va avea o altă faţă din retur!

Surprize, surprize! / Minerul Uricani va avea o altă faţă din retur!

Timp de citire: 2 minute

Minerul Uricani și-a asigurat serviciile a 9 jucători pentru returul campionatului Ligii 4 care se va relua la 18 martie.

Colaborare cu Stelescu
Minerul Uricani promite o altă față în returul de campionat.
Președinte Vasile Scurtu a făcut primele mutări în acest sens.
A adus nu mai puțin de 9 jucători și a bătut palma pentru o colaborare de cinci stele cu Ionuț Stelescu.

Aproape o echipă nouă
„Am adus 9 jucători la Uricani, jucători care au experiență, care au evoluat la Liga 3. Am semnat o colaborare cu Ionuț Stelescu, care, din punctul meu de vedere, este una în favoarea clubului nostru. Vreau ca Minerul Uricani să aibă o altă față în returul de campionat. Aici depinde și de voința jucătorilor și de omogenitatea de grup. O echipă nu se face peste noapte, dar cu ambiție și voință vrem să facem o impresie frumoasă pentru oamenii care ne-au rămas alături. Mi-aș dori din partea jucătorilor să persevereze în ceea ce fac, indiferent de nivelul eșalonului în care joacă”, spune președintele de la clubul din Uricani.
Anul trecut Uricaniul a bifat 65 de ani de existență, iar tradiția obligă echipa la rezultate bune.

Experiența lui Sedecaru
„Ne așteaptă un retur greu. Până ne formăm ca grup, dar contăm mult și pe experiența antrenorului Toni Sedecaru. Ceea ce depinde de mine, ca președinte, am făcut asigurându-le condiții bune de joc. Am ales să ne despărțim de 4 jucători, pentru că noi nu ținem pe nimeni cu forța la Uricani. Noi ne-am respectat dorința, chiar le și mulțumesc pentru activitatea de la club”, spune Vasile Scurtu.

30 de copii și juniori
Vasile Scurtu ne-a mai dezvăluit faptul că la Uricani își desfășoară activitatea 30 de copii și juniori, activi la diferite competiții organizate sub sigla AJF Hunedoara.
Sergiu Prem este unul dintre jucătorii formați în pepiniera de la Uricani și care acum joacă sub formă de împrumut în Liga a treia la Retezatul Hațeg.
„Vor mai fi și alte nume de jucători care, cu siguranță, vor face pasul spre eșaloanele superioare. Uricaniul, zic eu, mai are încă resurse”.

Echipa comunității
Echipa este susținută de Primăria și Consiliul Local Uricani.
„Au fost și vremuri bune și vremuri mai puțin bune, dar primarul Buhăescu ne-a susținut întotdeauna și a mizat pe noi. Încă un motiv în plus să nu dezamăgim”, a  punctat Vasile Scurtu.
Colaborarea dintre Minerul Uricani și Ionuț Stelescu este văzută ca o bilă albă de președintele Scurtu.
„Este binevenită această colaborare, care se vrea a fi o schimbare în bine a Minerului. Este vorba de un parteneriat între club și Ionuț Stelescu, acesta asigurând echipei niște jucători cu experiență. Din retur vom putea conta pe Horobeț, Teslici, Marc și alții”, a concluzionat președintele de la Uricani.
Minerul Uricani, va juca, duminică, primul meci oficial din acest an, în deplasare la Șoimul Băița.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii