Surpriza plăcută: Criscior. Surpriza neplăcută: Universitatea

Surpriza plăcută: Criscior. Surpriza neplăcută: Universitatea

Timp de citire: un minut

Codaşă în sezonul trecut al Ligii a IV-a, Metalul Crişcior a început excelent noul campionat, fiind neînvinsă după primele trei etape.

Ultima victimă a grupării antrenate de Emilian Petrişor a fost echipa secundă a celor de la CNS Cetate Deva, alcătuită doar din juniori. După ce a fuzionat în această vară cu KSŞ Ribiţa, Metalul Crişcior a reuşit să-şi întărească şi lotul de jucători, cea mai importantă achiziţie fiind Darius Uibariu, fostul echipier al celor de la FC Hunedoara. Drept urmare, a doua echipă a Bradului (joacă pe teren propriu lângă stadionul Aurului Brad) are un început foarte bun de sezon, având două succese şi un rezultat de egalitate, clasându-se pe locul al patrulea în clasament.

La polul opus, acela al surprizei neplăcute, se situează Universitatea Petroşani. Care, după trei etape, nu a reuşit decât un punct. Cu toate că oficialii au declarat că se vor axa mai mult pe meciurile din campionatul universitar, Universitatea are o tradiţie în fotbalul judeţean şi ar fi bine să-şi revizuiască puţin priorităţile.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii