Suporterii alb-albaştri / Îşi votează favoriţii

Suporterii alb-albaştri / Îşi votează favoriţii

Timp de citire: 2 minute

Asociaţia Suporterilor Corvinişti îi invită pe suporteri „alb-albaştrii” să desemneze cel mai bun jucător al echipei FC Hunedoara în turul de campionat recent încheiat şi cea mai populară echipă din cadrul clubului de pe Cerna.

Cele două sondaje se derulează prin intermediul reţelei de socializare Facebook, unde participanţi sunt poftiţi să-şi exprime preferinţele prin vot.

Sondajele se vor finaliza la jumătatea lunii noiembrie, iar jucătorul câştigător, echipa preferată şi unii dintre suporterii care vor vota  vor primi premii. „Votul dumneavoastră constă într-un simplu LIKE la poza jucătorului pe care îl consideraţi CEL MAI BUN.  Votaţi doar un singur jucător! Perioada în care vă puteţi alege favoritul se încheie în data de 15 ianuarie, iar fotbalistul desemnat câştigător va fi premiat cu o placheta aniversară. Şi pentru ca opţiunea voastră să fie şi mai interesantă, vom organiza o tragere la sorţi în care vor intra toţi utilizatorii care l-au votat pe jucătorul ales cel mai bun. Învingătorul va primi un tricou ASC inscripţionat cu numele său, alături de autografele tuturor jucătorilor hunedoreni şi, în plus, va da lovitura de începere a meciului cu Naţional Sebiş, primul joc al echipei alb-albastre din returul de campionat”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

În cazul alegerii celei mai populare echipe, votul constă într-un simplu LIKE la poza respectivei echipe, iar fanii sunt atenţionaţi să voteze „doar o singură echipă” dintre următoarele nouă formaţii: FC Hunedoara Feminin (antrenor Alina Moraru) – locul patru  în Seria Vest a Ligii I – cu şanse reale de calificare la meciul de baraj pentru promovarea în Superligă;  FC Hunedoara Seniori (antrenor Adrian Iencsi) – locul 6 în Seria a IV-a a Ligii a  III – a, cu şanse reale de a termina campionatul pe podium; FC Hunedoara Juniori Republicani „A” (antrenor Mircea Alic Jr.)  – locul 1 în Seria a V-a a Campionatului Naţional de Juniori „A” – cu prima şansă pentru câştigarea seriei şi promovarea în Campionatul de Elită; FC Hunedoara Juniori Republicani „B” (Daniel Dăscălescu) – locul 8 în Seria a V-a a Campionatului Naţional de Juniori „B” – cu o evoluţie mult îmbunătăţită faţă de sezoanele precedente; FC Hunedoara Juniori „C” (antrenor Raul Spătaru) – locul 1 în seria Valea Mureşului – favorită la câştigarea competiţiei şi calificarea la turneul zonal; FC Hunedoara Juniori „C”  (antrenor Florin Dubinciuc) – locul 4 în seria Valea Mureşului; FC Hunedoara Juniori „D” (antrenor Gavril Rus) – locul 2 în seria Valea Mureşului;  FC Hunedoara Juniori „E” (antrenor Daniel Dăscălescu) – locul 3 în seria Valea Mureşului; FC Hunedoara Juniori „E” (antrenor Daniel Haidiner)  – locul 2 în seria Valea Mureşului. „Echipa câştigătoare va beneficia de un tur al Castelului Huniazilor, împreuna cu un suporter desemnat prin tragere la sorţi”, se precizează pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii