Supărări mari în fotbalul mic… / Supărat, supărat e Scurtu, Doamne, numai...

Supărări mari în fotbalul mic… / Supărat, supărat e Scurtu, Doamne, numai supărat!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Vasile Scurtu este un personaj arhicunoscut în fotbalul din Valea Jiului. Este un subiect spumos cu multe povestiri la purtător. Președinte cu acte în regulă la Uricani, dar și încă jucător activ la cei 49 de ani ai săi, Scurtu este unul care arde pentru pasiunea sa. Acum echipa sa se scaldă în ape tulburi.

 

Nicio victorie în Liga a patra în acest sezon. Înfrângerile i-au furat somnul și liniștea. Președintele e supărat, dar încrezător. Pe lângă supărările legate de echipă, Vasile Scurtu se mai lovește și de bârfele cârcotașilor, cei care când ajung la ciolan uită să îl mai lasă și tot mai vor. Că de, unii sunt lângă Vasile când e bine, iar la greu îl bombardează în fel și chip cu tot felul de titluri bombastice. Oficialul de la Uricani recunoaște că echipa este deocamdată, jos, dar, spune el, o să vină și soarele pe strada sa. „Normal că sunt supărat. Am pierdut la scoruri mari, abia am reușit să marcăm. Am mers multă vreme pe mâna copiilor, iar când mi-am dat seama că nu facem față, am apelat și la serviciile jucătorilor mai experimentați. Pentru mine, fotbalul e mai mult decât o pasiune, e viața mea. Și mă deranjează când alții atacă cu ușurință această echipă. Cândva am fost și noi pe cai mari și au stat la masa noastră, acum că am coborât de pe cai, aruncă săgeți. Nu-i nimic. Sunt un tip ambițios și sunt convins că soarele va răsări și de la Uricani încolo”, a spus oficialul.

Minerul Uricani este singura echipă cu nume mineresc rămasă pe baricade. Nu e o situație roz acolo, dar unde e suflet mare e și izbândă. Toate la timpul lor, Vasile!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii