Sub semnul întrebării: Barajul din liga a patra

Sub semnul întrebării: Barajul din liga a patra

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Includerea testelor rapide în protocolul de desfășurare a competițiilor sportive reprezintă, poate, reluarea tuturor competițiilor, inclusiv cele adresate juniorilor care timp de un an nu au mai disputat jocuri oficiale. Deși situația epidemiologică reală atinge cote dramatice, doar în județul Hunedoara răposând 550 de oameni de la începutul pandemiei.

 

În ultima ședință a Comitetul Executiv din anul 2020 s-au stabilit datele de reluare a competițiilor, precum și datele de disputarea a restanțelor, în doua variante, ambele influențate de situația epidemiologică și de condițiile stipulate în protocol ce trebuie îndeplinite de către cluburi.

„În funcție de condițiile ce trebuie îndeplinite si situația epidemiologică ne vom adapta, astfel încât să finalizam competiția de Liga 4 pe teren. În acest moment nu cunosc modul de desfășurare a jocurilor de baraj, dar se va organiza, cel mai probabil, sub forma de turneu cu 3 echipe. Cred ca vor apărea unele modificări privind promovarea echipelor aflate pe locul 2 din fiecare grupă. Poate că în luna februarie vom ști exact cum se va desfășura barajul.

Sper ca în acest an să putem să ne continuăm proiectele privind dezvoltarea fotbalului și să creștem numărul de competiții adresate juniorilor prin reînnoirea unor parteneriate sau înființarea unor noi competiții”, a declarat, pentru zvj.ro, Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii