Știrea-șoc a momentului! Nistor trece peste cadavre și vrea să lase PSD...

Știrea-șoc a momentului! Nistor trece peste cadavre și vrea să lase PSD Hunedoara moștenire „pe persoană fizică”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Absolut malefic planul lui Laurențiu Nistor, liderul PSD Hunedoara, de a rămâne la butoane chiar și după pierderea alegerilor de duminică. Surse politice susțin și argumentează faptul că, pe termen scurt, știind că urmează să fie detronat imediat după eșecul din 27 septembrie 2020, Nistor vrea efectiv să lase moștenire conducerea organizației județene PSD.

În prima fază, în 2019, Nistor și-a impus ginerele, pe Florin Bălan, în conducerea organizației PSD Deva. Anul acesta, simțind cum se apropie funia de par, pasul doi a fost ca ginerele să ajungă pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local al municipiului Deva. Mare parte din eșecurile electorale ale lui Nistor se leagă de veșnicul perdant Ovidiu Moș, zis Duțu, susținut în mod repetat la Deva deși n-a avut vreodată șansa de a trece mai sus de locul adică, respectiv lejera poziția de viceprimar-șef la ascuțit creioane.

Malefic cu adevărat, Nistor și-a băgat ginerele pe listă tocmai pentru ca, imediat după alegeri, la ședința de constituire a legislativului local devean să lanseze nucleara: propunerea PSD pentru postul de viceprimar al Devei va fi chiar ginerele lui Nistor, pe nume Bălan.

De aici, cu ginerele în post de viceprimar, Nistor va încearca să își joace ultima carte: cu ajutorul unor primari rămași fideli, Nistor va încerca să îl impună pe Bălan ca succesor la șefia PSD Hunedoara.

Totul pentru ca filiala județeană, din interiorul căreia se aud din ce în ce mai multe voci de nemulțumire (vezi organzațiile PSD din Vale, cele din Orăștie, Brad și Hunedoara), să rămână în familie. Ca la PSD.

Imposibil ca dumneavoastă, fideli cititori ai HunedoaraPlus.ro, să fi ratat acest articol:
Cum s-a conectat familia liderului PSD Hunedoara la grupul de firme Drupo. Care, la rândul său, era şi este conectat la conducta cu bani publici

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii