Ştiinta Petroșani își face planul pentru noul sezon

Ştiinta Petroșani își face planul pentru noul sezon

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Daniel Cojocaru a revenit la echipa care l-a consacrat

Zilele acestea, echipa de rugby Știința Petroșani, împreună cu antrenorul Adrian Costache, s-a reunit la stadion. Mai degrabă într-un cadru amical, pentru a fi puse la puncte amănuntele pentru noul sezon competițional. “Nu ne-am reunit încă oficial. A fost mai mult o întrunire în care am vorbit despre noul sezon în Divizia Națională. La Petroșani ar fi trebuit să aibă loc etapa de rugby în 7, dar din păcate nu s-a mai disputat. Noi sperăm să o organizăm, totuși, în luna septembrie”, a spus rectorul Radu Sorin.

Una dintre veștile bune pentru echipa de rugby este revenirea la echipă, după o lungă perioadă, a lui Daniel Cojocaru, fost campion cu Știința.

Cojocaru este și fost jucător de lot național și unul dintre jucătorii de bază ai echipei, în trecut. “Este o revenire care pe noi ne bucură. Noi așteptăm și alți rugbiști. Să nu uitam că avem o colaborare cu Liceul “Dimitrie Leonida” din Petroșani pentru o clasă de sport și de acolo urmează să ne vină sportivi. Sunt jucători care și-au manifestat dorința de a juca la noi, în special studenții” , a spus Radu Sorin.

Testările, o problemă

Ca și la fotbal și la rugby sunt obligatorii testările înainte de fiecare meci, lucru care va îngreuna foarte mult bugetul Științei. “Vom încerca să găsim câteva contracte de sponsorizare pentru a face față acestor testări, altfel ne va fi imposibil să onorăm competiția. Vom depune toate eforturile pentru ca Știința să înceapă sezonul în bune condiții”, a concluzionat rectorul. Echipa Știința este una dintre favoritele Diviziei Nationale, evoluțiile sale din ultimul timp fiind la nivelul așteptărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii