Știința, învinsă dramatic la Bârlad

Știința, învinsă dramatic la Bârlad

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În etapa a 3-a din Divizia Națională de Seniori, Știința Petroșani a cedat în deplasare la RC Bârlad, rezultat 25-20.

Gazdele au început mai bine jocul și au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Știința, însă, a revenit și a egalat prin același procedeu, autorul reușitei fiind Răzvan Barbu. Au urmat momente mai bune ale echipei noastre care a beneficiat de o penalitate, dar de această dată Răzvan Barbu a nimerit bara butului de la 45 de metri. Pe finalul primei reprize, bârlădenii au profitat de neatenția din apărarea Științei și au marcat un eseu transformat, după care Răzvan Barbu a redus diferența, dar RC Barlad conducea la pauză cu 13-6.

În partea secundă gazdele s-au desprins, dar Știința a replicat cu două eseuri, prin Mădălin Baraulea și Cristian Curta, pentru a conduce cu 20-19. În ultimele 10 minute însă echipa din Petroșani nu a știut să țină de rezultat și cu două lovituri de pedeapsă RC Bârlad a obținut victoria, Știința Petroșani trecându-și, totuși în cont punctul bonus defensiv.

Știința: Zarvea, Vilceanu, Olteanu – A. Barbu, Carcatschi – Carpo, Ghiarasim, Ivanciu – Croitoru, Bors – Curta, Tudor, Ioniță, Bencea – R.Barbu. Rezerve: Virag, Jerebie, Baraulea, Buturugă, Ivan, Zamfir, Munteanu, Stuparu. La Bârlad a debutat și Florin Ioniță, fost international cu peste 25 de selecții la națională. Informațiile ne-au fost puse la dispoziție de Marius Raczek.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii