Ştefania Stănilă, din Aninoasa, face ravagii la Survivor

Ştefania Stănilă, din Aninoasa, face ravagii la Survivor

Timp de citire: 2 minute

Ștefania s-a născut pe data de 27 decembrie 1997 la Aninoasa, în județul Hunedoara, România. Are 24 de ani  și din 9 ianuarie este văzută la Pro TV, în echipa Faimoșilor, din show-ul Survivor România.

Retrasă din sport, în prezent, Ștefania Stănilă face ravagii cu pozele pe care le postează aproape zilnic pe site-urile de socializare. Dacă nu vă mai amintiți de ea, ei bine, aceasta este o fostă gimnastă, care a continuat să își antreneze serios trupul muncit la antrenamentele de la gimnastică. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, arată mai bine ca oricând.
Ștefania Stănilă visează să câștige Survivor România.
Pe vremea când avea doar 15 ani, Ștefania Stănilă devenea cea mai tânără participantă de la Campionatul Mondial care se organiza în Belgia, în 2014. Asta după ce se retrăsese Raluca Haidu, o altă româncă mică de vârstă, care deținea „recordul” în competiție. Din lotul României mai făceau parte atunci și frumoasa Sandra Izbașa și Larisa Iordache, o fostă participantă la Survivor România, chiar la prima ediție, ce s-a difuzat pe Kanal D.
Ca gimnastă, Ștefania nu are un palmares bogat. Cel puțin nu la seniori. Aici, aceasta a obținut medalia de bronz pe echipe, precum și medalia de argint la sărituri, la campionatul desfășurat în Bruxelles, în 2012. În 2014, aceasta a luat aurul pe echipe, într-o competiție organizată în țara vecină, la Sofia, în Bulgaria. Palmaresul cu adevărat bogat îl are  la juniori, acolo unde a cucerit multiple medalii la campionatele naționale sau internaționale.
Când s-a retras din gimnastică, Ștefania Stănilă a continuat să facă sport. Fitnessul a devenit un mod de viață pentru ea și le arată asta fanilor săi cu fiecare ocazie pe care o are.
Nu are afaceri, nu pozează și nici nu s-a axat pe influecing în online. Chiar dacă este o prezență constantă pe Instagram sau Tik Tok, Ștefania face bani din munca de antrenor. Aceasta se ocupă de o grupă de copii de la clubul de gimnastică pentru juniori All Motion. Este în prezent înscrisă la Facultatea din Cluj, de unde va trebui să absenteze o perioadă, cât timp va fi prinsă cu participarea la Survivor România, din Republica Dominicană.
Cât de mult va sta în competiție depinde doar de ea, căci așa cum știți deja cu toții, Survivor România este o competiție cu caracter eliminatoriu.

Ștefania visează să câștige Survivor România

Obișnuită cu adrenalina competițiilor de înalt nivel, Ștefania Stănilă spune că marea sa dorință este aceea de a pune mâna pe marele trofeu și premiul colosal oferit de Pro TV, în valoare de 100.000 de euro. Experiența și ambiția spune că îi vor fi aliați în Republica Dominicană, unde va da tot ce poate la fiecare probă:
„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar, o să mă ajute mult mai mult în competiție”, spunea fosta gimnastă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii