Stațiunea Straja. Pregătirile în toi – pentru vacanța de schi

Stațiunea Straja. Pregătirile în toi – pentru vacanța de schi

Timp de citire: 2 minute

Ninge în munte! În această perioadă stațiunile montane se pregătesc pentru a face față afluxului mare de elevi care sunt în vacanță, tocmai pentru a veni la schi. În Straja, stratul de zăpadă crește de la o zi la alta. Administratorii domeniului schiabil pregătesc și surprize. Zeci de monitori sunt disponibili în Straja pentru a oferi lecții de schi și snowboard.

Vacanța mobilă a început pentru elevii din două județe din țară. Săptămâna viitoare – alte 25 de județe, printre care și Hunedoara, urmează. Această recreere a copiilor este oferită acum, pentru ca cei mici, să aibă șansa (desigur, dacă au familiile lor au bani…) de a ajunge în munte, unde să învețe un sport de iarnă sau doar să se bucure de zăpadă. De altfel, această vacanță a fost introdusă tocmai la solicitarea patronilor de resorturi de schi.

„Într-adevăr, a început vacanța copiilor, dar de săptămâna viitoare vor fi cele mai multe județe. De fapt, ce am realizat noi ca domenii schiabile a fost defalcarea acestei vacanțe, în așa fel încât să fie pe o perioadă mai lungă, tocmai ca să nu se îngrămădească toți copiii cu părinții într-o perioadă mai scurtă de timp, și Guvernul a fost receptiv, și de doi ani există această vacanță de iarnă. Din fericire, în Straja ninge de ieri. Deja totul arată ca o iarnă normală, pentru că până acum am avut cumva o primăvară. De acum, avem o iarnă superbă, mai ales că și prognoza ține cu noi, în așa fel încât să îi așteptăm pe micii schiori și nu numai în condiții excelente” a spus Alin Părău, administrator Straja.

Iar pentru că Straja a devenit locul preferat pentru practicarea sporturilor de iarnă și prin prisma faptului că orice schior de la cel mai neexperimenatat și până la unul cu ștate vechi, găsesc la Straja pârtii pe grade de dificultate și condiții dintre cele mai bune. Mai mult, Stațiunea Straja se poate mândri cu zeci de monitori de schi, care oferă lecții de schi atât individuale cât și colective.

„Încercăm să deschidem cât mai multe pârtii. Vom avea activități diverse, poate și concursuri de schi. Deocamdată n-am anunțat nimic, pentru că depindem mult de vreme, dar văd că ține cu noi. S-au depus câțiva centimetrii noi doar în noaptea trecută, așa că ne pregătim zi de zi, în așa fel încât să oferim servicii din cele mai bune”, a mai adăugat Alin Părău.

Iarna este cel mai distractiv anotimp, mai ales pentru cei mici. De fiecare dată, copiii așteaptă cu nerăbdare să ningă afară. Pentru ei zăpada înseamnă bătaia cu bulgări de zăpadă, bucuria de a face un om de zăpadă cu părinții sau cu amicii, datul cu săniuța, dar și alte jocuri amuzante. Dacă și jobul vă permite, urcați în această vacanță cu copii la munte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii