Stăpânii Balcanilor la triplusalt 

Stăpânii Balcanilor la triplusalt 

Timp de citire: un minut

Florentina Marincu şi Bogdan Sitoianu, ambii legitimaţi la CNS „Cetate” Deva, au câştigat titlurile de campioni Balcanici în proba de triplusalt.

Sportiva antrenată de Nicolae Alexe a triumfat fără emoţii la Campionatul Balcanic rezervat juniorilor I, desfăşurat la Piteşti. „Cangurul”, pregătit de Mihai Luca, s-a impus, cu un nou record personal, în competiţia juniorilor II care s-a derulat, sâmbătă, în Serbia.

11 x 2 Bogdan-Sitoianu (2)Bogdan Sitoianu a reuşit un nou record personal în proba de triplusalt a Campionatelor Balcanice de juniori II desfăşurate sâmbătă, 4 iulie, în Serbia şi a cucerit medalia de aur. Sportivul antrenat de Mihai Luca a realizat un „zbor” 14,75 de metri cu cinci centimetri mai mult decât precedentul său record de 14.70 metri, realizată chiar în acest sezon. „Este cea mai importantă medalie a câştigată de Bogdan până în prezent. Realizarea unui nou record personal într-o competiţie internaţională demonstrează că Bogdan are curaj şi psihic de campion care se adaugă la munca şi seriozitatea de la antrenamente. Poate Bogdan ar fi reuşit să îndeplinească chiar baremul de 14,80 necesar pentru calificarea la Campionatul Mondial dacă aş fi fost alături de el pe pista de concurs. Oricum, sper ca el să urce pe podium la FOTE, întrucât are a 3-a performanţă continentală a sezonului”, a spus antrenorul Mihai Luca. Bogdan Sitoianu va reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European ce va avea loc în perioada 26 iulie – 1 august în Georgia.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii