Stadionul „Petre Libardi” a fost omologat pentru Liga a treia de fotbal...

Stadionul „Petre Libardi” a fost omologat pentru Liga a treia de fotbal / Comisia a dat undă verde stadionului din „Lunca Jiului”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Stadionul Jiul Petroșani („Petre Libardi”) îndeplinește toate condițiile pentru omologare. Acest lucru a fost stabilit de o comisie de specialitate care a verificat baza sportivă.

 

„Comisia de omologare a fost formată din reprezentanți ai ISU Hunedoara, ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport, ai Jandarmeriei, precum și un reprezentant al Federației Române de Fotbal (FRF). În urma verificărilor nu au fost stabilite deficiențe, astfel că Stadionul Jiul Petroșani poate fi omologat pentru a găzdui partidele de fotbal din Liga III”, a informat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

Noua bază sportivă de la „Jiul”

Tot în cadrul informării făcute de primarul Petroșaniului, am primit precizarea că lucrările ce se efectuează prin Proiectul EURO în România, investiție derulată prin intermediul CNI de 6,6 milioane de lei, sunt în grafic.

Lucrările vizează construirea baze sportive de tip 1, care prevede un teren de fotbal omologat, dotat cu instalație de nocturnă și de drenare a apei, un teren multifuncțional pentru alte sporturi, precum handbal, tenis și baschet, cu un spațiu administrativ destul de generos și cu 500 de locuri în tribune, dotate cu scaune.

Și pentru echipa de rugby „Știința” Petroșani, o altă echipă reprezentativă a Petroșaniului, a Văii și județului, Universitatea din Petroșani a întocmit un proiect generos care vizează modernizarea bazei sportive din Dealul Institutului într-un timp relativ scurt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii