Sprijin pentru persoanele vârstnice la Brad și Hunedoara

Sprijin pentru persoanele vârstnice la Brad și Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Persoanele vârstnice fără aparținători, care nu au cum să ajungă în oraș să își achiziționeze produsele alimentare și de igienă sunt ajutate de Comitetele locale pentru situații de urgență. Ajutorul trebuie să fie solicitat la Serviciul de Asistență Socială, și produsele achiziționate vor fi plătite de cel care face solicitarea.

Brad

Comitetul local pentru situații de urgență  Brad, acorda sprijin persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători pentru depășirea acestei perioade de crizăș

Concret, se va asigura sprijin pentru efectuarea cumpărăturilor de alimente sau medicamente conform solicitării persoanelor vulnerabile. Produsele achiziționate vor fi plătite exclusiv de către solicitanti .

În cazul în care  numărul solicitanților este foarte ridicat Comitetul Local pentru Situații de Urgență solicita sprijin din parte unor voluntari. Persoanele care doresc să fie voluntari la prestarea unor asemenea servicii se pot înscrie pentru asemenea activități la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Brad,  nr. de telefon 0254612665 interior Serviciul de Asistenta Sociala, tel mobil 0787.646307 sau email bradprim@yahoo.com.

 

Hunedoara

Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice care se deplasează cu dificultate, în această perioadă, Direcția de Asistență Socială Hunedoara (DAS) asigură achiziționarea de pe piață a produselor alimentare și a altor bunuri de strictă necesitate.

Astfel, urmare a solicitărilor primite de către DAS, angajații au făcut deja primele cumpărături. Beneficiază de sprijinul Direcției de Asistență Socială a municipiului Hunedoara următoarele categorii de persoane:  persoane vârstnice cu multiple afecțiuni, persoane cu dizabilități,  familii monoparentale.

Cheltuielile sunt suportate de către persoanele care solicită sprijin. Pentru aceasta, trebuie să sune la numărul de telefon:  0771-074262.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii