Sportivul polivalent de la CSȘ Petroșani

Sportivul polivalent de la CSȘ Petroșani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Alecsa Tony are 16 ani și este elev la Colegiul „Constantin Brâncuși” din Petrila, dar și sportiv de frunte la CSȘ Petroșani, secția – sanie, antrenor: Alina Rotaru.

 

Sănior și informatician

Alecsa este vicecampion național la sanie. De curând a fost și premiat cu locul 5 pe țară la concursul de Informatică. Despre rezultatele sportivului, numai cuvinte de laudă din partea antrenorilor săi.

„Alecsa este un sportiv complet. Pe lângă asta, stă foarte bine și cu partea de Informatică. Suntem mândri pentru rezultatele obținute de el mai ales că este și locul 1 la Informatică în județul Hunedoara”, spune antrenoarea sa Alina Rotaru.

 

Pasiuni de mic copil

Alecsa își recunoaște pasiunile. Informatică și sportul, marile sale iubiri. „Pasiunea pentru Informatică este dintotdeauna. Cum am pus mâna pe calculator, cum s-a născut și pasiunea. Tot așa s-au născut și pasiunea pentru sport tot de când eram mic. Am început cu taekwon-do, am continuat cu karatele și apoi cu sania. În acest moment, fac și karate și sanie. Luni, miercuri și vineri merg la sanie, marți și joi merg și la sanie și la karate. Fac față cu brio. Le mulțumesc părinților pentru susținere, antrenorilor, profesoarei de informatică, Cristiana Ciucă și doamnei director”, a declarat Alecsa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii