Spitalul General C.F. Simeria a scos la concurs 9 posturi

Spitalul General C.F. Simeria a scos la concurs 9 posturi

Timp de citire: un minut

Spitalul din Simeria are disponibile 9 posturi, pe care le-a scos deja la concurs, și pentru care a programat o sesiune de interviuri și probe la finele lunii. Posturile se adresează în special asistentelor și infirmierelor. Iată care sunt posturile scoase la concurs:

l 2 posturi infirmieră debutant cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Secţia chirurgie generală

l 1 post infirmieră debutant cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Secţia neurologie

l 2 posturi infirmieră cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Compartimentul de îngrijiri paliative

Condiţii specifice de participare la concurs pentru infirmieră: certificat de competenţe profesionale pentru funcţia de infirmieră, minim 6 luni vechime în specialitatea postului

Condiţii specifice de participare la concurs pentru infirmieră debutant: certificat de competenţe profesionale pentru funcţia de infirmieră.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 mai 2016, ora 10.00: proba scrisă; 01 iunie 2016, ora 10.00: proba interviu.

l 1 post asistent medical debutant PL cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Secţia medicină internă

l 1 post asistent medical debutant PL cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Secţia neurologie

l 1 post asistent medical principal PL cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată – Ambulatoriu integrat – Cabinet neurologie

Condiţii specifice de participare la concurs pentru asistent medical principal PL: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă,  examen grad principal,  certificat membru OAMGMAMR.

Condiţii specifice de participare la concurs pentru asistent medical debutant PL: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă, certificat membru OAMGMAMR.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 mai 2016, ora 10.00: proba scrisă; 31 mai 2016, ora 10.00: proba interviu.

l 1 post de asistent medical debutant PL – specialitatea farmacie – Farmacie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de farmacist  sunt: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă; certificat membru OAMGMAMR.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 iunie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 15 iunie 2016, ora 10.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul unităţii din Simeria, str. Avram Iancu nr. 26, sau la Biroul R.U.S., telefon 0254.260100.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii