Soţia pilotului de raliuri Mihai Cîmpeanu, în stare critică

Soţia pilotului de raliuri Mihai Cîmpeanu, în stare critică

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului implicat în accidentul rutier grav petrecut duminică seara în localitatea Fornădia, Lavinia, soţia pilotului Mihai Cîmpeanu, se află internată în stare critică la Spitalul din Deva.

A fost adusă de urgenţă la spital, iar medicii au făcut încă de pe atunci tot ce le-a stat în putinţă pentru a o ţine în viaţă. Din păcate, în urma accidentului de duminică seara Mihai, soţul acesteia, a murit pe loc. Acum ea se zbate între viaţă şi moarte. S-a constituit şi o echipă de medici specialişti care veghează îndeaproape evoluţia ei.

„A suferit politraumatisme cranio-cerebrale provenite din accidentul de circulaţie, în acest moment are şi o insuficienţă respiratorie protezată mecanic, adică intubată, hemodinamic este instabilă, un pronostic aş spune rezervat din partea tuturor. Am alcătuit o echipă medicală care veghează permanent fluctuaţiile pacientului şi evoluţia pacientului şi sperăm că…. Avem tot ce ne trebuie nu ducem lipsă de nimic, tratamentul va fi complex şi complet, însă, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Medicii care fac parte din acea echipă sunt rezervaţi în acest moment”, a declarat Călin Laza, manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Are doar 25 de ani, era căsătorită cu Mihai Cîmpeanu de doi ani şi aveau împreună o fetiţă. Păreau a fi o familie fericită, dar duminică s-a dovedit a fi cea mai neagră zi din viaţa lor. Cei apropiaţi aşteaptă acum o minune pentru ca fetiţa să nu rămână fără amândoi părinţii.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii