Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului: Trebuie să aleagă serviciul...

Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului: Trebuie să aleagă serviciul de transport la minele Paroşeni şi Uricani

Timp de citire: un minut

SNÎMVJ va stabili la 17 noiembrie cine va asigura transportul pentru salariaţi la şi de la minele Paroşeni şi Uricani.

Din cauza lipsei unui buget stabil al societăţii, Serviciul care se achiziţionează prin licitaţie publică se face doar pentru o perioadă de 4 luni.

Contractul ce va fi semnat cu viitorul operator va cuprinde închirierea de autovehicule de transport pentru transportul salariaţilor la locul de muncă şi retur, pentru sucursalele Mina Paroşeni şi Mina Uricani, pentru primele 4 luni din anul 2016 (01 ianuarie – 30 aprilie 2016). Serviciul este destinat unui scop specific – transportul salariaţilor se desfăşoară zilnic, 24 ore din 24, deoarece activitatea salariaţilor se desfăşoară pe 4 schimburi a câte 6 ore. Practic, trebuie asigurate 8 curse, pe fiecare rută, în fiecare zi.

Autovehiculele necesare pentru asigurarea transportului salariaţilor la şi de la locul de muncă din cadrul sucursalelor SNÎMVJ SA sunt: un microbuz 16–22 locuri (inclusiv şofer), pentru deservire Mina Paroşeni, şi un microbuz 16-22 locuri (inclusiv şofer), pentru deservire Mina Uricani.

În conformitate cu legislaţia în vigoare, transportatorul trebuie să prezinte: inspecţia tehnică periodică; asigurarea obligatorie (R.C.A.); rovignetă. Se va avea în vedere asigurarea cel puţin a unui mijloc de transport de rezervă. Mijlocul de transport de rezervă va avea caracteristici tehnice echivalente, făcând astfel posibilă înlocuirea imediată în caz de defecţiune a oricărui mijloc de transport utilizat la îndeplinirea contractului. În afara curselor care se vor presta în fiecare zi lucrătoare, se vor presta servicii de transport personal în zilele nelucrătoare timp de 24 ore/zi, conform programelor de lucru ale sucursalelor şi transporturi ocazionale justificate de sucursalele SNÎMVJ SA pentru intervenţii la avarii şi defecte la instalaţiile  electromecanice  sau în cazul apariţiei unor situaţii deosebite, care nu pot fi prevăzute şi care necesită intervenţia personalului de specialitate. Programul de lucru va fi stabilit de comun acord între sucursalele miniere şi prestatorul de servicii.

Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii