Simeria se pregătește de șantierul mult așteptat – 11 străzi vor intra...

Simeria se pregătește de șantierul mult așteptat – 11 străzi vor intra în reabilitare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cam de patru ani se așteaptă mana guvernamentală sub formă de bani serioși de investiții la Simeria. Iată că aceasta a căzut chiar la jumătatea anului. Primăria Simeria are acum bani de investiții infrastructurale, și nu unele banale. 11 străzi intră în reabilitare. În acest sens a fost deschisă procedura de licitație pentru proiectare și execuție lucrări pentru „Reabilitarea și modernizarea de străzi urbane în orașul Simeria”. Se vor realiza serviciile de proiectare și execuție de lucrări pe următoarele străzi: Biscaria, Traian, Petru Maior, Ciocârliei, Victoriei, Spicului, Hunedoarei, Retezatului, Mihai Eminescu, Gh. Lazăr, Păcii. Realizarea documentațiilor tehnice cuprinde fazele PT, CS, DE, DT + asistența tehnică din partea proiectantului pe toată durata lucrărilor și execuția acestora.

Valoarea estimată a contractului este de 5.601.888 lei. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare ce fac obiectul contractului ce urmează a fi atribuit: PT, CS, DE, DT + asistența tehnică din partea proiectantului este de 177.657lei. Valoarea estimată a lucrărilor ce fac obiectul contractului este de  5.424.231 lei. Primăria Simeria caută un constructor cu experiență similară, dar mai ales cu dotările necesare. Din punct de vedere tehnic, de exemplu, vor fi acceptate doar firmele în a căror proprietate existentă cel puțin  următoarele utilaje: buldoexcavator cu picon, repartitor mixturi asfaltice, cilindru compactor, stație mixturi asfaltice, freză asfalt/beton.

Licitația se va finaliza în data de 21 septembrie, iar în cazul în care nu vor exista contestații, cel puțin partea de proiectare poate fi realizată anul acesta, la fel și obținerea tuturor avizelor pentru începerea lucrărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii