Europarlamentarul Siegfried Mureșan: “Susțin candidatura colegului meu Adrian David și voi fi...

Europarlamentarul Siegfried Mureșan: “Susțin candidatura colegului meu Adrian David și voi fi alături de el pentru a atrage fonduri europene în Hunedoara pentru ca și județul nostru să aibă infrastructură modernă, spitale la standarde europene și școli modernizate…”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

✅Adrian Nicolae David este candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara, susținut de toate forțele de dreapta.
➡️ În județul Hunedoara ne-am unit cu toții pentru a administra o înfrângere usturătoare PSD-ului la aceste alegeri.
❌ În ultimii 4 ani județul Hunedoara a fost ținut pe loc de o administrație pesedistă care nu a atras fonduri europene și nici investitori. Hunedoara are astăzi salarii mai mici decât județele din regiune, mai puține locuri de muncă și o rată a șomajului mai ridicată.
✅ Județul Hunedoara are nevoie de o schimbare, de o administrație capabilă să atragă fonduri europene și investiții în județ.
➡️ Pentru acest lucru ne-am unit forțele. PNL, USR-PLUS, UDMR, PNCȚD, cu toții susținem candidatura lui Adrian David pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
➡️ Și eu susțin candidatura colegului meu Adrian David și voi fi alături de el pentru a atrage fonduri europene în Hunedoara pentru ca și județul nostru să aibă infrastructură modernă, spitale la standarde europene și școli modernizate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii