Și Pro România, a treia forță politică a Petroșaniului, îl susține pe...

Și Pro România, a treia forță politică a Petroșaniului, îl susține pe Tiberiu Iacob-Ridzi la primărie

Timp de citire: 2 minute

La alegerile locale trecute, filiala locală a partidului ProRomânia, a fost a treia forță politică a Petroșaniului după numărul de consilieri, dând astfel și viceprimarul localității. Pro România nu va avea candidat la localele din iunie. Mai mult, formațiunea politică îl va susține pe Tiberiu Iacob-Ridzi în cursa electorală. Ionel Pușcaș, primul viceprimar al Petroșaniului, a făcut acest anunț.

Tiberiu Iacob-Ridzi continuă întărirea gărzi înainte de alegerile locale. De această dată, organizația ProRomânia a anunțat prin reprezentantul ei Ionel Pușcaș că la primărie nu va ieși cu un candidat, ci îl va susține pe cel al social-democraților, primarul în funcție, pe Tiberiu Iacob-Ridzi.

După cum știți, organizația Pro România Petroșani a fost condusă până nu de mult de Mariana Ghioc, dânsa a pus bazele acestei organizații, cu sprijinul meu. Ulterior, mi s-a cerut să preiau președinția organizației. Am fost onorat de această ofertă și am acceptat în urma discuțiilor pe care le-am avut în noul birou, un birou foarte tânăr, m-am înconjurat de mulți tineri, eu fiind mai în vârstă. Neavând nici o solicitare din rândul membrilor partidului de a candida la primărie, am hotărât de comun acord să îl susținem pe actualul primar, candidatul PSD, Tiberiu Iacob-Ridzi, tocmai pe ideea de continuitate a proiectelor pe care dânșii le-au demarat și de colaborare în viitorul consiliu, dacă va fi să facem și noi parte, pentru noi proiecte. Mă gândesc la dezvoltarea durabilă a domeniului schiabil din Parâng, pe care ulterior o vom avea cu domnul primar. Avem aprobarea inclusiv a organizației județene să facem colaborarea la nivel local, cu cine considerăm noi că ne este mai favorabil, și formațiunea politică cu care putem colabora în perspectivă”, a declarat Ionel Pușcaș, președintele ProRomânia Petroșani.

Îi mulțumesc lui Ionel pentru încredere și susținere, așa cum a declarat și dumnealui. Noi ne știm de multă vreme. Am lucrat împreună la mina Livezeni, este adevărat, și în toată această perioadă de când eu am ajuns primar, am colaborat cu dumnealui, și am avut o relație zic eu foarte bună din punct de vedere administrativ și a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul anilor. Pușcaș a fost primul viceprimar ales al Petroșaniului. Are experiență administrativă, dar și profesională foarte bogată și apreciez susținere”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele interimar al PSD.

Formațiunea politică ProRomânia îl va susține în cursa pentru primărie doar pe Tiberiu Iacob-Ridzi, nu și candidații pentru consiliul local. Pro România va avea propria listă de consilieri cu care va veni în fața petroșenenilor pentru a le cere votul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii