Şi la CJAS Hunedoara, / Şef interimar

Şi la CJAS Hunedoara, / Şef interimar

Timp de citire: un minut
În urma unui ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), preşedintele-director general la CJAS Hunedoara, Viorica Codoreanu, cea care a condus instituţia din anul 2012, a fost schimbată din funcţie.
Explicaţia conducerii CNAS, pentru schimbarea unor şefi din judeţe, inclusiv de la Hunedoara, vorbeşte despre unele „actualizări ale indicatorilor de performanţă pentru postul de director general al CNAS şi pentru funcţia de preşedinte-director general al caselor judeţene de asigurări de sănătate”. Or, spun sursele oficiale, în urma actualizării indicatorilor de performanţă, contractele de management ale preşedinţilor-directori generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie 2015.
„Am considerat necesară această redefinire a obiectivelor, indicatorii de performanţă erau perimaţi. Preşedinţii-directori generali revocaţi din funcţie au posibilitatea să participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei funcţii în concordanţă cu noii indicatori”, a declarat Vasile Ciurchea, preşedintele CNAS.
Oricum, până la organizarea concursurilor de ocupare a acestor funcţii, au fost numite preşedinţi-directori generali interimari persoane care îndeplinesc condiţiile necesare pentru această funcţie.
În judeţul Hunedoara, conducerea interimară va fi asigurată de Ecaterina Cumpănaşu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii