Şi la Aninoasa / Vine, vine Moş Crăciun!

Şi la Aninoasa / Vine, vine Moş Crăciun!

Timp de citire: un minut
Pe 16 decembrie, copiii aninoseni au întâlnire cu Moş Crăciun, de la care vor primi, fiecare, câteo pungă cu dulciuri. Ajutoarele „moşului” au alocat în acest sens 20.000 lei de la bugetul local.
Miercuri, 16 decembrie, copiii din Aninoasa vor da piept cu… Moş Crăciun! Moş care s-a cam săturat ca de ani de zile să le aducă atât de puţine dulciuri copiilor, din cauza banilor puţini, de obicei primiţi de „moş” din buzunarul strâmt al edilului. De aceea, moşul a făcut anul acesta apel la mai marii oraşului şi, prin intermediul primarului i-a convins, acum, când au ieşit din insolvenţă, că primăria şi consiliul local ar fi bine să aloce în acest sens bani de la buget. Ca să nu-l supere pe Moş Crăciun, edilii au aprobat în consiliul local 20.000 lei, bani cu care cel mai iubit personaj de copii a cumpărat dulciuri în delir.
„Toţi copiii de la şcoli şi grădiniţe vor primi din partea lui Moş Crăciun câteo pungă cu dulciuri. De la bugetul local am alocat 20.000 lei ca să-l ajutăm pe moş şi să-i bucurăm astfel pe copii. Merită şi copiii noştri astfel de bucurii, precum copiii din oraşele ţării noastre. Până acum dădea primarul din buzunar câte ceva, dar vă daţi seama ce goală era punga la atâţia copii. Sper ca şi copiii să-l răsplătească pe Moş Crăciun cu câteva colinde, iar atmosfera să fie miercuri una de adevărată sărbătoare”, ne-a declarat mulţumit primarul Nicolae Dunca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii