Și edilii vulcăneni se ridică împotriva majorării tarifelor ASVJ SA. “Putem, da!”

Și edilii vulcăneni se ridică împotriva majorării tarifelor ASVJ SA. “Putem, da!”

Timp de citire: un minut

Nu cred că greșesc dacă spun că, în ședințele ordinare din octombrie de la toate consiliile locale din Valea Jiului, a fost dezbătut și aprobat în unanimitate un proiect de lege prin care i se acorda un mandat special reprezentantului localității în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Apa-Valea Jiului”. Adică, primarului.

Reprezentatul municipiului

Vulcan în acest ADI este Cristian Merișanu. Și, așa cum am relatat, primarul a obținut acordul pentru ca, “în numele și pe seama Consiliului Local Vulcan, să voteze împotriva strategiei tarifare aferente planului de afaceri al Apa Serv Valea Jiului SA, înaintate prin adresa nr. 37/25.07.2023 înregistrat la UAT Vulcan sub nr. 34946/25.07.2023”. De altfel, voturi similare au existat în toate consiliile locale din Valea Jiului în care s-au luat în dezbatere solicitările de mărire a prețului apei potabile și a serviciilor de canalizare.

Toți consilierii

locali din Vulcan l-au mandatat pe primarul Cristian Merișanu să le prezinte, în ședința ADI, împotrivirea și nemulțumirea lor referitoare la pretențiile SC Apa Serv Valea Jiului SA. Mi-a plăcut îndrăzneala consilierului local Adrian Hisem care a întrebat dacă nu, cumva, domnul director al acestei societăți comerciale ar putea fi invitat la o ședință a consiliului local, pentru a da explicații privind criteriile pe care se solicită această creștere exagerată a prețului apei potabile? Răspunsul primarului Cristian Merișanu a fost simplu și la obiect: “Putem, da!”. Asta dacă nu, până atunci, domnul director își va prezenta demisia, așa cum i s-a cerut de la Petroșani de către primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii