Și-a tratat ginerele cu cuţitul

Și-a tratat ginerele cu cuţitul

Timp de citire: un minut
Un fapt asupra căruia m-am convins, nu o dată, eu însumi. Patrula de zi a Poliției municipiului Vulcan ajunge în foarte scurt timp la locul în care i s-a semnalat, de la “112”, că s-a petrecut un caz a cărui rezolvare ține de competența poliției.
Marți după-amiaza,
bunăoară, Logan-ul alb inscripționat “Poliția” cobora în Colonia de Jos a Vulcanului. Cu girofarul în funcțiune și cu sirenele pornite din când în când. Fiind în zonă, am aflat ce se întâmplase. Pe strada Teiului avusese loc o ceartă între soacră și ginere. Incident în urma căruia nu femeia de șaizeci și patru de ani a rămas cu urme, ci, surprinzător, tânărul de douăzeci și patru de ani aflat în raza de acțiune a cuțitului pe care soacra l-a mânuit cu dibăcie s-a ales cu un “buzunar”.
Ginerică, atins
de lama ascuțită a cuțitului în zona lombară stângă, a necesitat să fie dus de urgență la spitalul petroșenean. Femeia a rămas în curte și a trebuit să le dea explicații agenților de poliție. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal și este cercetată în stare de libertate.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii