Şi-a dat demisia / Condamnată de instanţă, Monica Georgescu a părăsit funcţia...

Şi-a dat demisia / Condamnată de instanţă, Monica Georgescu a părăsit funcţia de şefă a DGASPC

Timp de citire: un minut
După ce instanţa a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, Monica Georgescu, cea care a condus în ultimii ani Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara, ca director executiv, şi-a prezentat demisia din funcţie.
Demisia Monicăi Georgescu a fost aprobată vineri în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.
„Este o cerere de încetare a raporturilor de muncă între doamna Georgescu şi Direcţia de Asistenţă Socială. Pe principiul simetriei, ea fiind numită prin hotărâre a Consiliului Judeţean, încetarea raporturilor de muncă se face tot prin hotărâre a CJ”, a declarat Adrian David, preşedintele CJ Hunedoara.
Conducerea CJ va solicita un aviz de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru o conducere interimară, după care postul va fi scos la concurs.
După cum se ştie, condamnarea despre care vorbim s-a dat într-un dosar ce a vizat chiar concursul pe care Monica Georgescu l-a dat pentru a ocupa funcţia de director executiv al DGASPC Hunedoara.
În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fostul secretar al CJ Hunedoara, Dan Daniel, care a primit trei ani de închisoare cu suspendare, şi doi funcţionari din cadrul instituţiei judeţene, care au fost condamnaţi la 2 ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii