Serviciul Public de Gospodărire Deva face iarna achiziții și primăvara le plantează...

Serviciul Public de Gospodărire Deva face iarna achiziții și primăvara le plantează în teren

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Serviciul Public de Întreținere și Gospodarire Municipală Deva a avut un sfârșit de an intens, plin de achiziții și încheieri de contracte pentru servicii. Acum este iarnă, e luciu pe stradă, dar odată-i martie și  este de lucru pe domeniul public.  Ultima lună a anului trecut a fost una de pregătire intensă. S-au achiziționat 25 de tei pentru care s-au plătit 151 lei/bucată, 25 de mesteceni ( 152 lei/ buc.), 25 de arțari japonezi (245 lei/buc.) 25 de magnolii, (242 lei/ buc.), 25 de bucăți de Prunus Nigra (195 lei/buc.), 25 de salcâmi roz (187 lei/buc).  Pentru arborii comandați au fost alocați 29.300 lei.

De asemenea, SPIGM Deva a achiziționat și mobilier rustic pentru spațiile publice: 5 balansoare rustice, 16  bănci semirotunde, 20 de ghivece.  Pentru acestea a fost achitată suma de 23.980 lei.

Primăvara și vara ce vin ar trebui să fie mai verzi și mai frumoase la Deva cu asemenea achiziții. Să nu uităm că toamna ce a trecut primăria a mai achiziționat  butași de trandafir pentru a da culoare și mireasmă rondurilor verzi din oraș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii