Semimaraton / Răcit – dar pe podium

Semimaraton / Răcit – dar pe podium

Timp de citire: un minut

„Alergând la pădure” a fost un concurs de alergare foarte fain în Banatul montan, la care sportivul din Vale, Codrea Silip, revine cu drag în fiecare an. Acesta s-a luptat și cu o răceală, rebelă, dar și cu ceilalți alergători puternici.

„Azi am ales să alerg în proba de semimaraton, deși inițial m-am înscris la maraton, dar o răceală care m-a cam chinuit în ultimele zile, m-a făcut să iau decizia de a schimba cursa.

Le mulțumesc frumos pentru asta trupei faine de organizatori de la Reșița, care au înțeles situația. Am ținut să punctez acest aspect pentru că nu peste tot găsești înțelegere din partea organizatorilor de a schimba cursa, când se ivește o problemă de sănătate pe ultima sută de metri, cea ce mie nu mi se pare corect. Unii îți impun tot felul de termene, condiții sau/ și chiar taxe motivând tot felul de chestii logistice de organizare care nu prea cred că se justifică… Cât despre cursă, a fost destul de greu să plec cu un ritm bun, picioarele voiau, dar nu  aveam suflu, dar de pe la jumătatea cursei mi-am mai revenit și am reușit să termin pe locul trei în clasamentul general.

Organizare impecabilă, ca de obicei, vreme numai bună de alergat, peisaje superbe de toamnă prin pădure, gustări alese tradiționale la finish, oameni faini. A fost o zi perfectă!”, a povestit alergătorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii