Șefa Mediului de la Termocentrala Paroșeni, găsită moartă

Șefa Mediului de la Termocentrala Paroșeni, găsită moartă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O vulcăneacă în vârstă a fost găsită, miercuri, moartă în baia apartamentului în care locuia. Deocamdată, cauza decesului stă sub semnul întrebării.

Femeia era
șefa Serviciului de Mediu de la SE Paroșeni, funcție de care s-a achitat fără ca cineva să-i fi reproșat ceva. Colegii ei de muncă s-au alarmat dimineață, după ce au văzut că ea nu a ajuns la serviciu. Cum nici la telefonul mobil nu răspundea și știind că locuiește singură, lor le-a fost teamă să nu i se fi întâmplat ceva.

Din nefericire,
presimțirea lor s-a adeverit. Polițiștii de la Investigații Criminale, împreună cu personalul medical sosit la blocul de pe strada Traian din Vulcan, au găsit-o, fără viață, în baie. S-a auzit varianta cum că ar fi decedat din cauza unei toxiinfecții medicamentoase, dar, până la aflarea rezultatelor autopsiei, nu se poate spune nimic exact nici despre ce a cauzat decesul și nici când s-a petrecut acesta.
Gheorghe OLTEANU

1 COMENTARIU

  1. asa este era amanta directorului Visan si s-a sinucis deoarece ea de atata timp este divortata de cand i-a prins barbatasu iar directorul nu a mai divortat asa cum i-a promis. aceasta este una din teoriile care circula pe la termocentral insa este clar ca s-a sinucis si ca inainte de asta ar fi trimis un mesaj fostului sot prin care ii spunea ca ii pare rau si ca isi cere scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii