Ședință mare la AJF / Se fac demersuri pentru reluarea campionatului

Ședință mare la AJF / Se fac demersuri pentru reluarea campionatului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

• Municipiul Hunedoara a găzduit Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara

 

Joi, 4 martie 2021, în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Hunedoara, Consiliului Județean Hunedoara, Instituției Prefectului Județului Hunedoara, Direcției Județene pentru Sport și Tineret și a Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Decebal” Hunedoara s-a desfășurat în Aula Mare a Facultății de Inginerie Hunedoara, Adunarea Generală Ordinară.

 

Centenarul Corvinului

Cu acest prilej, reprezentanții instituțiilor prezente la eveniment au transmis un mesaj de susținere a fotbalului hunedorean, apreciind eforturile și demersurile făcute în reluarea competițiilor sportive.

Pentru prima dată în cei 30 de ani de la înființarea asociației, Adunarea Generală Ordinară a avut loc în altă localitate decât reședința de județ având ca motiv principal respectul și aprecierile aduse fotbalului hunedorean, aflat la ceas aniversar, 100 de ani de la înființarea Corvinului Hunedoara.

 

Despărțirea de Bulgaru

Membrii Comitetului Executiv i-au mulțumit lupeneanului Florin Bulgaru pentru buna colaborare avută pe parcursul celor 3 ani de mandat ca reprezentant al cluburilor de copii și juniori și i-au urat succes lui Cosmin Kandut, președinte al ACS Școala de Fotbal „Damian Militaru”, ales membru în Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

 

Se așteaptă reluarea competiției

S-a discutat, printre altele, și de reluarea competiției în liga a patra. În așteptarea testelor antigen, fotbalul mic și-a amânat deja un prim meci, restanța dintre Deva și CSM Vulcan. Cu siguranță, se va amâna și reluarea campionatului prevăzută pentru data de 27 martie. „Nu cred că vom începe mai repede de luna aprilie”, spunea Eugen Duma, membru în Comitetul Executiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii