Se reia / Returul în fotbalul mic

Se reia / Returul în fotbalul mic

Timp de citire: 2 minute
Cu echipe mai puţine, fotbalul din Liga a V-a va porni duminică, 12 martie, din nou la drum. Cel mai mult a surprins retragerea echipei Mureşul Pricaz, formaţie care în ultimele două ediţii de campionat se încununase cu titlul de campioană, iar în acest sezon se afla, de asemenea, printre protagonistele întrecerii, ocupând locul secund la finalul turului.
Valea Jiului are o reprezentantă în acest eşalon pe CSM Vulcan. Vulcănenii vor juca în deplasare la Santos Boz doar în cazul în care gazdele meciului de duminică îşi vor achita datoriile către AJF Hunedoara.
Liga a V-a are cu două echipe mai puţin în competiţie, grupă­rile Dacia Boşorod şi Mureşul Pricaz retrăgându-se din campionat, invocând motive financiare.
Şi Dacia Boşorod a spus pas, după doar jumătate de an, ea revenind în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara în vara lui 2016, cu o nouă denumire: Dacia Boşorod 2016. Cum gruparea din comuna apropiată Călanului mai avea de disputat o restanţă din turul campiona­tu­lui, cu Dacia Orăştie, se va considera că s-a retras înainte de finalul primei părţi, astfel că toate rezultatele i se vor anula. Mureşul Pricaz va pierde toate meciurile din retur cu 0-3, prima beneficiară a unei astfel de victorii fiind Victoria Dobra. Duelul pentru titlu se va da în acest sezon între Măgura Pui, lidera clasamentului, şi Dacia Orăştie, ocupantă a locului 3, cu cinci puncte mai puţin şi cu un joc în minus jucat.
În acest an s-au disputat deja două restanţe din ultima etapă a turului campionatului, Santos Boz pierzând pe teren propriu cu Sargeţia Bretea Română, scor 1-5, iar AS Sântămărie a învins cu 4-1 pe Cerna Lunca Cernii. Duelul CSM Vulcan – CS Ghelari a fost amânat din nou, din cauza terenului impracticabil.
Programul etapei a XVI-a (duminică, ora 11:00)
Santos Boz – CSM Vulcan; Ponorul Vaţa – CS Ghelari; Mureşul Pricaz – Victoria Dobra 0-3 – la „masa verde”; Dacia Orăştie – Agrocompany Băcia; Berianul Beriu – Cerna Lunca Cernii; CS Comuna Ilia – Zarandul Crişcior; Sargeţia Bretea Română – Măgura Pui. AS Sântămărie Orlea va sta

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii